Cartris Nye Kollektion

Cartri Volcano 2 Elite Limited Edition

Eksklusiv premium Padelbat fra Cartri, håndlavet i Spanien. Det nye Cartri Volcano 2 har de bedste tilgængelige teknologier på markedet, og med sit atypiske hybridform og medium balancepunkt, er du sikret den bedste spilleoplevelse med kontrol og masser af power i hvert slag.

I battets kerne finder du en blanding mellem White Medium Foam og Black EVA Soft (2 laminater af hver), til en perfekt blanding af komfort, power, præcision og vibrationsabsorbering.

Rammen er lavet i robust Hybrid Kevlar 6k Carbon, for at opnå størst holdbarhed. Overfladen består af et lag fiberglass og to lag 12k Biaxial carbon , som gør at du opnår et mere effektivt slag! Nok til at sikre dig alt den power, du har brug for i hvert slag, maksimal spin og fremragende holdbarhed.

Størrelse og placering af hullerne i battet er designet til at give dig det ultimative output i dit offensive spil og minimere vibrationerne under spillet.

Den nye Cartri Volcano 2 er en ægte perle af teknologi. Designet til den mest krævende spiller, der ønsker at højne sit niveau.

PLATINUM LINE

· Vægt: 355/375 gr
· Rammeprofil: 38 mm
· Ramme: HYBRID KEVLAR 6K CARBON
· Kerne: WHITE MEDIUM FOAM/BLACK EVA SOFT
· Hovedform: HYBRID
· Overflade: 12K HYBRID CARBON


Cartri Triumph OMEGA Ω

Dette elegante og eksklusive padelbat i stilren design, har absolut alt det man kan forvente fra Cartris Top Padel tennis bat, evolution fra den berømte og succesfulde Triumph linje, velegnet til den mest krævende og øvede spiller.

Triumph Omega er et all-round padelbat, der henvender sig til den mere aggressive padelspiller, der ønsker power, men samtidig ønsker et stabilt og kontrollerbart padel bat. Dets runde form betyder, at den har et bredt sweet spot og et mellem balancepunkt.

Kun de bedste materialer på markedet er blevet brugt til dets fabrikation. Aluminiseret med 24K carbon, for at opnå maksimal stivhed og styrke i dit bat, samtidig med at battet holdes let med en ekstraordinær holdbarhed over tid.

Kernen i dette bat er unikt opbygget og en kombination af flere forskellige lag af RUBBER EVASOFT WHITE 4, som giver padelbattet en optimal fordeling af energi, distributionen over hele fladen, hvilket resulterer i en bedre overførsel af power i hvert slag.

Mønster og størrelser af huller er specielt indlagt for, at optimere power transmisionen for et bedre bold output og øger præcisionen i alle dine slag, og samtidig absorberer vibrationerne under spillet og beskytter dine led mod overbelastning.

Rammen er i Hybrid Kevlar 6K Carbon, hvilket giver padelbattet en øget stivhed og holdbarhed.

Et top klasse padel bat, fuld af power og kontrol, specielt udvliket til de avancerede padel spillere, som ønsker at opnå fuldt potentiale på padelbanen.

PLATINUM LINE

· Vægt: 355/375 gr
· Rammeprofil: 38 mm
· Rammen: HYBRID KEVLAR 6K CARBON
· Kernen: WHITE EVASOFT 4
· Hovedform: RUND
· Overflade: 24K og 3K CARBON


Cartri Wolf

Med Catris nye fremtrædende og fremragende Wolf Padelbat, er en ny legende født.

Battet har en lav-mellem balance og er rundt i hovedet hvilket gør det lettere at håndtere, giver mere kontrol og har et størrer “sweet spot”.

I dette padelbat finder du top kvalitet, med høj komfort. Dets 12K Carbon overflade, gør battet stærkere, stivere og lettere, samtidigt med at det giver godt med power til dine slag.

Padelbattet har en optimal fordeling af energi distributionen over hele fladen, takket være kombination af flere forskellige lag af RUBBER EVASOFT WHITE 4 i sin Kerne,  hvilket resulterer i en bedre overførsel af power i hvert slag.

Rammen er i Hybrid Kevlar 6K Carbon, hvilket giver padelbattet en øget holdbarhed.

Dette padel tennis bat er velegnet til spillere, der har et højt spille niveau i både forsvar og angreb. Padelbattet blev udviklet til at samle alle følgende funktioner i et enkelt bat: kontrol, kraft, holdbarhed og manøvredygtighed, som giver den perfekte kombination til angreb og forsvar.

This is how legends are made.

PLATINUM LINE

· Vægt: 355/375 gr
· Rammeprofil: 38 mm
· Rammen: HYBRID KEVLAR 6K CARBON
· Kernen: WHITE EVASOFT 4
· Hovedform: RUND
· Overflade: 12K og 3K CARBON


Cartri Maximum Kevlar SHIELD

Med det nye Cartri Shield padelbat, vil du nyde et bedre bold output og millimetrisk præcision som du aldrig har set før, takket være det innovativ og aerodynamisk AIR FLOW SYSTEM i padelbattes ramme.

Padelbattet er dråbeformet og har en mellem- til høj balance, der giver et mere kraftfuldt slag og et sweetspot der ligger mellem-højt i battet. Maximum Kevlar SHIELD er et padelbat der henvender sig til den aggressive padelspiller.

Som de andre Cartris Platinum serie padelbat, SHIELD har en hybridramme, hvilket vil sige at rammen er lavet af både carbon og kevlar, hvilket giver en stor holdbarhed. Denne blanding af materialer sikre en stor modstandskraft ved hårde slag, og reducerer samtidig vibrationen under spillet.

BLACK EVA SOFT Kernen giver det ultimative bold output, minimere vibrationen,  og klar til at levere et optimalt slag.

Dette Padelbat kommer med RUBBER GRIP teknologi som giver en specielt adhæsion af bold over fladen, som øges kontrol og stabilitet, samtidig giver mere spin og større effektivitet i dine slag.

Battet design til de motionist og øvede spiller, og er ideelt til både de offensivt og defensivt spillere, som gerne vil have ekstra kontrol og sikkerhed i hvert slag.

PLATINUM LINE

· Vægt: 355/375 gr
· Rammeprofil: 38 mm
· Rammen: HYBRID KEVLAR CARBON 6K
· Kernen: BLACK EVA SOFT
· Hovedform: DRÅBE
· Overflade: 100% CARBON 3K
· AIR FLOW SYSTEM

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere